Cele mai importante aspecte ale unui tatuaj

Cele mai importante aspecte ale unui tatuaj

TatuajVa ganditi sa va faceti un tatuaj?! Daca da, exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a face acest pas. Pentru a va ajuta sa luati decizia corecta, acest articol isi propune sa vorbeasca despre cele mai importante aspecte ale unui tatuaj!

Durerea este o caracteristica destul de comuna atunci cand vorbim despre tatuaje. Procesul implica folosirea mai multor ace care sa va perforeze pielea astfel incat cerneala sa poata fi introdusa. Cu cat este mai mare tatuajul si cu cat designul este mai elaborat, cu atat mai multa durere vei indura. Locul de amplasare al tatuajului este, de asemenea, un factor important atunci cand vine vorba de nivelul de durere. Si pentru ca tot am pomenit de design, nu va grabiti atunci cand alegeti unul.

La fel de importanta este si plasarea tatuajului pe care urmeaza sa vi-l faceti. Exista anumite modele care sunt potrivite pentru anumite parti ale corpului. Marimea si designului, de asemenea, influenteaza locatia tatuajului. De exemplu, un peisaj care prezinta o priveliste uluitoare asupra Muntelui Fuji se incadreaza cel mai bine pe partea superioara a spatelui, in timp ce un portret al unei persoane arata grozav fie pe piept, fie pe triceps. Daca doriti ca tatuajul dumneavoastra sa fie un lucru privat alegeti una dintre zonele acoperite in mod normal in haine. Un alt lucru pe care trebuie sa-l ganditi este daca o multime de tatuaje vizibile va ranesc sansele de a obtine un loc de munca in viitor. De exemplu, daca doriti sa fiti agent de vanzari in domeniul imobiliar sau in oricare domeniu care necesita interactiunea fata in fata cu clientii, nu va ganditi la alegerea unui loc ostentativ pentru tatuajul dumneavoastra. Unii angajatori sunt conservatori cand vine vorba de tatuaje. Asa cum am mentionat deja, locatiile produc diferite niveluri de durere. In general, obtinerea de tatuaje intr-o zona cu o multime de muschi sau grasimi este mai putin dureroasa decat in cazul in care alegeti o zona in care exista o multime de oase.

Aparat de tatuat

Exista multe motive posibile pentru care oamenii aleg sa se tatueze. Unii sunt tatuati pentru ca apreciaza ca o forma de arta, altii sunt tatuati din iubire sau din infatuare. Unii decid sa isi faca tatuaje pentru a arata in mod evident rebeliunea. In timp ce unii pur si simplu se tatueaza pentru este foarte cool sau la moda. Insa sfatul nostru este sa iei in considerare motivul pentru care tu iti doresti un tatuaj, iar in cazul in care motivul nu ti se pare unul intemeiat, renunta! Trebuie sa te asiguri ca, indiferent de motivul pentru care alegi sa te tatuezi, nu vei regreta niciodata aceasta decizie. Obtinerea unui tatuaj este o investitie permanenta. Daca exista chiar si cel mai mic indiciu de ezitare in interiorul tau, te poti razgandi.

Design tatuajDaca deja ai ajuns in punctul in care ti-ai facut un tatuaj este bine sa iei in considerare faptul ca ingrijirea ulterioara este extrem de importanta. Un nou tatuaj este, in principiu, o rana deschisa, care are nevoie de ingrijire pentru a se vindeca pe deplin. Spalarea frecventa a locului cu sapun antibacterian si aplicarea unui unguent calmant si hidratant sunt doar cateva dintre lucrurile pe care artistii le recomanda clientilor.

Ultimul, dar nu cel din urma aspect se refera la costurile relativ ridicate ale unui tatuaj. Obtinerea unui tatuaj nu este chiar ieftina. Pretul unui tatuaj depinde in mare masura de dimensiunea, nivelul de detalii al designului si culorile folosite. Incercati sa nu va zgarciti atunci cand vine vorba de bani, dar nici sa platiti mai mult decat face. Este normal sa vi se para scump, dar la fel de util este si sa va reamintiti ca este ceva ce veti purta cu dumneavoastra in permanenta.