Totul despre piercingul in buric

Totul despre piercingul in buric


iercinPiercing-ul in buric este unul dintre cele mai populare tipuri de piercing în zilele noastre . Preferat , datorită versatilitatii sale și dat fiind faptul că acesta poate fi afișat sau ascuns rapid, fără dificultate , piercing-ul in buric este printre cele mai sexy piercing-uri pentru femei.

Dacă te gândești la ideea de a-ti face un piercing in buric, trebuie sa iei in considerare cateva sfaturi.

Piercing-urile in buric , de asemenea, sunt considerate a fi una dintre cele mai sexy și mai sigure tipuri de piercing-uri disponibile deoarece au tendința de a se vindeca relativ repede , datorită faptului că șansele de respingere sunt destul de mici . În ceea ce privește viteza de vindecare , acest tip de piercing poate fi ușor videcabil în comparație cu piercing-ul in ureche . Cu toate acestea , trebuie avut în vedere faptul că rezultatele pot varia în funcție de procesul de ingrijire.

Există mai multe stiluri de piercing-uri de unde poți alege. Piercingul standard in buric este inserat pe partea de sus a ombilicului. Alte posibilități includ piercing-uri mai mici și piercing-uri laterale. Piercing-urile adevărate sunt considerate cele care se află exact în mijlocul buricului , cu toate acestea , acestea au sanse de a se infecta mai repede. Un alt stil  este piercing-ul dublu, care combină mai multe stiluri de piercing .

Deși stilul piercing-ului este o decizie destul de subiectiva, atunci când vine vorba de alegerea bijuteriilor, materialul pe care il alegeți este extrem de important. La selectarea materialului, o idee bună ar fi să optezi pentru un metal non-coroziv. Oțel inoxidabil chirurgical (316L sau oțel de calitate implant), titan chirurgical și aur 14K sunt considerate a fi cele mai sigure modalități, deoarece acestea tind să fie bine tolerate de organism. Tygon plastic este, de asemenea, considerată o alternativă bună pentru cei care au alergii la metal.

Pe de altă parte bijuteriile pe corp realizate din nichel, argint sau bijuterii os sunt considerate a fi mai puțin recomandabile din cauza riscului mare de alergii și coroziune asociate acestora.