Salon Tatuaje Focsani

Millye's Tattoo & Piercing Bacau

Salon Tatuaje Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Focsani: Millye's Tattoo & Piercing Bacau.

Millye's Tattoo & Piercing
Salon tatuaje Focsani
0749.187.302 

Despre Noi

Salonul Millye's Tattoo va o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color si alb negru, portrete, tatuaje 3D, tatuaje cosmetice, tatuaje cover-up, acoperire cicatrici, realist (realistic tattoo), maori, tatuaje tribale, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), fun tattoos, tatuaje permanente si semipermanente, tatuaje abstract, tatuaje fantasy etc.

tatuaje focsani

Calitatea artistica a tatuajelor se imbina cu cea calitativa a produselor si materialelor folosite pentru realizarea tatuajelor dar si pentru dezinfectarea instrumentarului de munca si a suprafetelor in care se desfasoara activitatea propriu zisa.

tatuaje funny colorate

Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Odata tatuajul efectuat pielea se spala cu apa si sapun si se acopera cu un emolient dezinfectant. Toleta zonei cosmetizate se face zilnic timp de 7-10 zile.

tatuaje piercing bacau

tatuaje portret colorate bacau