Salon Tatuaje Lupeni

Salon Tatuaje Lupeni

Salon Tatuaje Lupeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Lupeni: Salon Tatuaje Lupeni.

Tattoo Art's Style este un salon de tatuaje si body-piercing profesionist cu sediul in Petrosani. Salonul este echipat conform standardelor CE. Folosim echipamente de la companii internationale de profil, cu renume in domeniu, ace de unica folosinta, pigmenti organici, etc. Suntem o echipa de tatuatori cu experienta, fapt pentru care timpul de asteptare pentru a primi o programare este foarte scurt. 

Ne puteti gasi in Strada 1 Decembrie 1918 Bl.103/6, la numerele de tel 0254547100/0745090570. Usile salonului va sunt deschise de luni pana vineri intre orele 12.00-20.00, iar in week-end lucram doar tatuajele programate. Veti pleca acasa cu tatuajul pe care vi-l doriti sau va putem ajuta sa va alegeti unul. Indiferent de stilul pe care-l doriti (old-school, new-school, realistic, black&grey, color, etc )  puteti cere un tatuaj custom-un model desenat special pentru dumneavoastra de unul din artistii salonului. Deasemenea executam orice fel de body-piercing, in orice zona a corpului.

Servicii

  • body-piercing
  • cursuri de tatuaj artistic
  • make-up tattoo
  • tatuaje permanente
  • tatuaje temporare

Galerie foto