Salon Tatuaje Ramnicu Valcea

Edy Tattoo

Salon Tatuaje Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Ramnicu Valcea: Edy Tattoo.

Despre Noi

salon tatuaje piercing ramnicu valcea

  Salonul Edy Tattoo cu sediul in Rm. Valcea a fost infiintat la sfarsitul anului 2008, fiind primul si pana in prezent singurul salon profesional de tatuaje si body-piercing autorizat din oras. Salonul este dotat cu aparatura moderna si profesionala conform standardelor CE. Se folosesc pigmenti organici si ace sterile de unica folosinta pentru fiecare client in parte. Pentru dezinfectie si sterilizare, se utilizeaza solutii si aparatura speciala in acest sens, precum si lampi UV, pentru sterilizarea suprafetelor si a aerului din incapere. Artistul tatuator este atestat profesional, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu si este recunoscut de Asociatia Tatuatorilor Profesionisti din Romania si Uniunea Europeana.

salon tatuaje piercing ramnicu valcea

  Am participat la diferite conventii nationale si internationale de tatuaje, precum International Tattoo Convention Bucharest in anii 2009, 2010 si 2013, avand ca organizator pe Costi Azoitei la Bucuresti. Deasemenea, in anul 2013 am participat la conventia de tatuaje – International Tattoo Fest Iasi, organizata la Iasi de catre Castor, unde am avut onoarea de a face parte din juriu, din cadrul concursurilor de tatuaje.

salon tatuaje piercing ramnicu valcea

  Deoarece, in permanenta dorim sa ne perfectionam, sa facem schimb de experienta cu cei mai buni tatuatori, atat din tara, cat si din afara si sa fim la curent cu tot ce e nou in acest domeniu, pe viitor intentionam sa participam la cat mai multe Conventii de Tatuaje Internationale, organizate atat in tara, cat si in strainatate.

                                       

                                       

Servicii

  • tatuaje permanente color si alb-negru
  • tatuaje cosmetice permanente si semipermanente (sprancene si contur buze)
  • piercing: zonele in care montam - nas, buza , spranceana, buric si ureche
  • tablouri pe comanda realizate in ulei pe panza

Tarife

TATUAJ ALB-NEGRU sau COLOR minim: 150 LEI - in acest pret se asigura 50 de cm patrati ( un patrat cu latura de 7cm pe 7 cm)

Tatuajele care sunt mai mari de 50 cm patrati se calculeaza cu:
TATUAJ ALB- NEGRU : 4 LEI cm patrat
TATUAJ COLOR : 4,5 LEI cm patrat

ACOPERIREA SI REFACEREA ALTOR TATUAJE : 5 LEI cm patrat

TATUAJ COSMETIC PERMANENT SI SEMIPERMANENT:
SPRANCENE : 500 LEI
CONTUR BUZE: 500 LEI

BODY-PIERCING: MANOPERA + BIJUTERIE( material chirurgical )
BURIC : 70 LEI
SPRANCEANA , BUZA , NAS, URECHE : 60 LEI

Programarile se fac la salon.
Pentru programari tatuaje se percepe un acont de 50 lei.
La tatuajele mari (ex. pe tot spatele sau tot bratul) se fac disconturi considerabile.