Salon Tatuaje Targu Frumos

Studio Tattoo Roman

Salon Tatuaje Targu Frumos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Targu Frumos: Studio Tattoo Roman.

Studio Tattoo Roman
Salon tatuaje si body piercing
0771.634.313 

Despre Noi

Unicul studio de tatuaje cosmetice/corporale si body piercing din Roman jud.Neamt ,in colaborare cu salonul de infrumusetare "Beauty Women Center". Am decis sa deschidem pentru tine si sa oferim servicii de cea mai buna calitate si igiena strica.

tatuaje piercing copii roman

tatuaje piercing roman

Studioul de tatuaje si Salonul de infrumusetare detine cele mai bune standarde pentru ati oferi confortul maxim de relaxare, personalul calificat si cu o experienta de peste 10 ani in domeniu iti ofera siguranta sanatatii tale si satisfactia ca serviciile de care beneficiezi sunt ireprosabile.Personalul nostru este "OPEN MIND"asta este un mare avantaj pentru tine.

cercei copii roman

salon_tatuaje_roman

Executam o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color si alb negru, portrete, tatuaje 3D, tatuaje cosmetice, tatuaje cover-up, acoperire cicatrici, realist (realistic tattoo), maori, tatuaje tribale, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), fun tattoos, tatuaje abstract, tatuaje fantasy etc.

SHOP TATTOO Nou Magazin de bijuterii, accesorii, tatuaje, cercei



  • Tatuaje permanente si semipermanente
  • Tatuaje cosmetice: powder, microblading, micropigmentare
  • Implant piercing, cercei copii, gauri urechi la noi nascuti