Salon Tatuaje Alba Iulia

Piroiu Tattoo - Alba Iulia

Salon Tatuaje Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Alba Iulia: Piroiu Tattoo - Alba Iulia.


Piroiu Tattoo
Salon tatuaje Alba Iulia
0769.335.315

Despre Noi

Salonul Piroiu Tattoo Alba Iulia va o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color si alb negru, portrete, tatuaje 3D, tatuaje cosmetice, tatuaje cover-up, acoperire cicatrici, realist (realistic tattoo), maori, tatuaje tribale, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), fun tattoos, tatuaje permanente si semipermanente, tatuaje abstract, tatuaje fantasy etc.

tatuaje alba iulia

Calitatea artistica a tatuajelor se imbina cu cea calitativa a produselor si materialelor folosite pentru realizarea tatuajelor dar si pentru dezinfectarea instrumentarului de munca si a suprafetelor in care se desfasoara activitatea propriu zisa.

tatuaje mari portret alba iulia

Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Odata tatuajul efectuat pielea se spala cu apa si sapun si se acopera cu un emolient dezinfectant. Toleta zonei cosmetizate se face zilnic timp de 7-10 zile. Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special.