Salon Tatuaje Bistrita

Salon Tatuaje Bistrita

Salon Tatuaje Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Bistrita: Salon Tatuaje Bistrita.

Pastrati bandajul cel putin 4 sau 6 ore dupa ce a fost aplicat,recomandat este 24 de ore.Aceste 24 de ore sunt capitale pentru caliatatea si pastrarea culorii
2.
 Indepartati bandajul dupa ce s-a sfarsit(a expirat) timpul recomandat,clatiti tatuajul cu un tifon putin inmuiat in apa rece(apa rece tine porii inchisi si previne infectia)dupa aceasta stergeti cu un tifon uscat.
3.
 Dupa ce ati sters tatuajul dati cu o crema antibiotica (Tetraciclina Clorhidrat sau o crema cu vitaminele A si D). Continuati sa dati de 4-5 ori pe zi,timp de o saptamana.Expuneti pielea care se vindeca la aer fara sa o expuneti la soare.
4.
 Rezistati mancarimilor si nu scarpinati sau decojiti deoarece se pierde culoarea.
5.
 Evitati sa dati cu multa apa pe tatuaj, evitati inotul si baile pentru cateva saptamani, dupa 3-4 zile puteti face dusuri. Evitati raurile, baltile si strandurile.
6.
 Purtati haine curate si largi in zona tatuajului,pielea se vindeca in 2 saptamani.
7.
 Dupa vindecarea aplicati o lotiune de bronzat pentru a pastra pielea fina si catifelata,si pentru a preveni arsurile de soare si decolorarea tatuajului.

Galerie foto