Salon Tatuaje Bragadiru

Salon Tatuaje Bragadiru

Salon Tatuaje Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Bragadiru: Salon Tatuaje Bragadiru.

salon tatuaje bragadiruSalonul de tatuaje din Bragadiru executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene, tatuaje modele chinezesti, modele tatuaj, acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), tatuaje color (color tattoo), tatuaje black and grey, portrete, tatuaje 3d, maori, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje, etc.

Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special. Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Odata tatuajul efectuat pielea se spala cu apa si sapun si se acopera cu un emolient dezinfectant. Toleta zonei cosmetizate se face zilnic timp de 7-10 zile.

Te asteptam la salonul de tatuaje din Chitila cu cele mai moderne echipamente pentru ca ideile si experientele tale sa devina parte a corpului tau. Vei obtine tatajul dorit la cele mai accesibile preturi.

Galerie foto