Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 2

Salon Tatuaje Sector 2

Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 2: Salon Tatuaje Sector 2.

THE L’INK TATTOO STUDIO

Salon profesional de tatuaje și body piercing.

The L’ink Tattoo Studio este un salon profesional de tatuaje și body-piercing din București. Salonul este echipat conform standardelor CE. Folosim echipamente de ultimă generație. 100% STERIL. Aici veți găsi profesioniști care vă vor ajuta să plecați acasă cu tatuajul dorit indiferent de stilul ales (black&gray, color, realistic, old-school, new-school).

Instrucțiuni pentru îngrijirea tatuajelor noi

1. După terminarea execuției tatuajului păstrați folia de plastic pentru protecția tatuajului timp de 3 ore.

2. Cu mâinile proaspăt spălate, îndepărtați folia și spălați ușor cu mâna tatuajul cu apă călduță și săpun (ex: protex) pentru îndepărtarea în totalitate a unguentului și a scurgerilor apărute. Repetați spălarea de câte ori este necesar. Nu folosiți apă fierbinte pentru că tatuajul va sângera din nou, iar apa rece nu va curăța bine.

3. Uscați tatuajul prin tamponare cu un servețel curat (fără creme, parfum, etc) circa 3 minute.

4. Ungeți tatuajul cu unguent în strat subțire, cât să lucească pielea.

5. Procesul de vindecare are 2 părti:
    Prima perioadă, de 7 zile – în care se formează un strat protector de celule noi la suprafața pielii și se elimină excesul de pigment rămas superficial în piele. În această perioadă evitați apa: baie în cadă, baie în piscină, lac, ștrand mare. Pentru întreținerea tatuajului și o vindecare corectă, aplicați și masați zona tatuată cu cremă de 6-7 ori pe zi sau când simtiți că pielea nu mai este elastică (având mâinile proaspăt spălate ). Nu aplicați unguent în exces pentru că împiedicați respirația pielii și nu se vindecă bine. Nu lăsați tatuajul uscat deoarece coaja se poate rupe și veți sângera, eliminând astfel culoarea din piele. Nu rupeți cojile, nu vă scărpinați pe tatuaj și nu lăsați prietenii să pună mâna “să vadă cât de fină este coaja”.
    A doua perioadă – începe după căderea completă a excesului de culoare (coaja). Veți avea o piele subțire ușor sticloasă, iar culorile vor părea șterse. În această perioadă de aproximativ 20-25 zile, ungeți tatuajul cu o cremă grasă cu vitamine (cremă de noapte) de 5 ori pe zi.
    Nu mai este necesar să îl feriți de apă, dar trebuie ferit de lumina solară (este interzis solarul sau orice altă sursă de ultraviolete) cca 40 de zile.

6. Tatuajele sunt afectate de razele ultraviolete, care provoacă decolorarea acestora, prin urmare este recomandată o cremă protectoare (50+) când expuneți tatuajul la soare, solar, etc.

 Îngrijire piercing în limbă

Instrucțiuni pentru îngrijire piercing-ului din limbă:

- timp de vindecare: 6 luni;
- se spală frecvent cu apa caldă cu sare;
- evitați introducerea obiectelor murdare în gură și abtineți-vă de la sex oral;
- evitați mâncarea fierbinte, se recomandă la început mâncarea rece;
- nu atingeți bijuteria cu mâinile murdare;
- în primele zile nu vă jucați foarte mult cu bijuteria montată deoarece riscați ca vârful să se desfacă și să-l inghițiți;
- nu vă scoateți bijuteria din limbă mai mult de 2 ore, în primele 6 luni, deoarece riscați să vi se închidă gaura;
- înlocuiți periuța de dinți veche, iar dacă apar depuneri pe bijuterie le puteți curăța cu periuța de dinți;