Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 4

Salon Tatuaje Sector 4

Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 4: Salon Tatuaje Sector 4.

salon tatuaje sector 4 bucurestiTatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special.
Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Tatuaje mici, necomplicate, pot dura in general pana la o ora, altele mai complexe pot dura mai multe ore sau chiar mai multe sedinte.

Artistul tatuator isi va dezinfecta intotdeauna mainile, va purta manusi chirurgicale sterile, va inspecta portiunea de piele ce va fi tatuata pentru a depista eventuale taieturi sau zgirieturi, va inaltura parul cu o masina de ras de unica folosinta si in final va dezinfecta zona cu o substanta antiseptica.

Va oferim si sfaturi in legatura cu tatuajele pe deget si tatuaje semipermanente, scoaterea tatuajelor, ingrijirea tatuajelor si procesul de vindecare a tatuajelor, acoperirea tatuajelor (cover up), sterilizare, si nu in ultimul rand despre riscul de infectie a tatuajelor si piercing-urilor.

Servicii

Salonul de tatuaje din Sector4 executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color (color tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene, portrete, tatuaje 3d, maori, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje, tatuaje modele chinezesti, modele tatuaj, acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), etc.

Galerie foto