Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 5

Salon Tatuaje Sector 5

Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Bucuresti-Sector 5: Salon Tatuaje Sector 5.

salon tatuaje sector 5Tatuajele realizate pe maini si picior vor disparea cel mai repede. Pielea se regenereaza mult mai rapid in aceste zone deoarece sunt expuse cel mai mult, asa ca tusul nu va ramane foarte mult . Gandeste-te bine la acest aspect inainte iti faci un tatuaj pe maini.

La salonul nostru artistii lucreaza numai cu ace sterile de unica folosinta, tusuri vegetale de cea mai buna calitate si aparatura de tatuaj profesionala de ultima generatie.

Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special.
Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Tatuaje mici, necomplicate, pot dura in general pana la o ora, altele mai complexe pot dura mai multe ore sau chiar mai multe sedinte.

Servicii

Salonul de tatuaje din Sector5 executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje, tatuaje modele chinezesti, modele tatuaj, acoperire cicatrici, tatuaje color (color tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene, portrete, tatuaje 3d, maori, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), etc.

Galerie foto