Salon Tatuaje Chitila

Salon Tatuaje Chitila

Salon Tatuaje Chitila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Chitila: Salon Tatuaje Chitila.

salon tatuaje chitilaTe asteptam la salonul de tatuaje din Chitila cu cele mai moderne echipamente pentru ca ideile si experientele tale sa devina parte a corpului tau. Vei obtine tatajul dorit la cele mai accesibile preturi.

Salonul de tatuaje din Chitila executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje modele chinezesti, modele tatuaj, acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), tatuaje color (color tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene, portrete, tatuaje 3d, maori, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje, etc.

Tatuaje mici, necomplicate, pot dura in general pana la o ora, altele mai complexe pot dura mai multe ore sau chiar mai multe sedinte. Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special. Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile.

Galerie foto