Salon Tatuaje Cluj Napoca

Bizzzart Tattoo

Salon Tatuaje Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Cluj Napoca: Bizzzart Tattoo.

Bizzzart Tattoo
Salon tatuaje si piercing Cluj-Napoca
0264.591.425 / 0745.310.274

Despre Noi

Salonul de tatuaje si piercing BizzzArt Tattoo executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color (color tattoo), portrete, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje, modele tatuaj, ingrijirea tatuajelor si procesul de vindecare a tatuajelor, acoperirea tatuajelor (cover up), acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene etc. 

salon tatuaje cluj napoca

  Artistii moderni incep de jos de cele mai multe ori, ca si in alte meserii. In primul an de studiu, cei mai multi probabil nici nu ating un client, ci invata cum sa curete echipamentul corespunzator, cum sa se protejeze pe ei si cum sa-i protejeze pe clienti de agenti patogeni care se transmit prin sange, precum si alte reguli de igiena.

  Un artist bun va invata sa tatueze cicatrice, mici denivelari, pete sau alte imperfectiuni ale pielii. Tatuajele penetreaza doar 3-5 straturi de piele, iar cei care le realizeaza le fac mai mult dupa ce simt, fara sa vada prea clar ce lucreaza din cauza sangelui, a cernelii si a echipamentului.

salon tatuaje cluj napoca

  Cea mai dificila si dureroasa parte a corpului de tatuat este zona coastelor. Tatuajul in aceste zone necesita de multe ori pauze pentru artist si client deoarece este o zona foarte sensibila.

  Tatuajele realizate pe maini si pe laba piciorului vor disparea cel mai repede. Pielea se regenereaza mult mai rapid in aceste zone deoarece sunt expuse cel mai mult, asa ca tusul nu va ramane foarte mult . Gandeste-te bine la acest aspect inainte iti faci un tatuaj pe maini.

salon tatuaje cluj napoca

"M-am nascut si copilarit in Oradea, am absolvit un liceu, o facultate si o scoala de arte.... in 2003 m-am mutat in Cluj-Napoca sa lucrez la un studio de tatuaje. Aici l-am cunoscut pe Icon si cu el am infiintat in 2005 studioul Bizzzart Tattoo.  La inceputul anului 2010 am facut cateva luni de guestspot in Olanda si tot atunci Icon s-a hotarat sa se stabileasca acolo. Momentan lucrez singur la shop. In mare imi  plac toate genurile de tatuaje, dar am o atractie catre tatuajale mai new school, cartoon, ornamental, realiste.  Fiind singur la shop lucrez in mare parte cu programari, imi place sa am o conversatie cu persoana doritoare de tatuaj, sa imi explice la ce s-a gandit, sa stabilim impreuna marimea in functie de zona pe care vrea tatuajul, apoi sa facem o schita, iar la data stabilita de comun acord sa si executam tatuajul dorit." Attila

Servicii

  • Tatuaje color
  • Tatuaje florale
  • Tatuaje cu portrete
  • Tatuaje artistice
  • Tatuaje cu tribale
  • Tatuaje cu litere
  • Tatuaje cu animale
  • Tatuaje amuzante
  • Tatuaje alb-negru
  • Piercing-uri