Salon Tatuaje Constanta

Salon Tatuaje Constanta

Salon Tatuaje Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Constanta: Salon Tatuaje Constanta.

salon tatuaje constantaSalonul de tatuaje din Constanta executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color (color tattoo), portrete, maori, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje,modele tatuaj, ingrijirea tatuajelor si procesul de vindecare a tatuajelor, acoperirea tatuajelor (cover up), acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene etc.

Aristul lucreaza cu aparatura profesionala de cea mai buna calitate, culorile sunt din pigmenti de ultima generatie, non-alergice si non-toxice! Acele si consumabilele sunt de unica folosinta, sterile 100%. Avem o gama variata de modele din toate categoriile si bijuterii pentru toate zonele corpului. Puteti veni cu incredere si fara retineri, deoarece se lucreaza in conditii igienice si sterile ireprosabile cu aparatura profesionala si cu respect fata de clienti. Executam tatuaje , cosmetice, permanente, negru sau color de orice marime unicate, dupa modelul clientului sau dupa modele din cataloagele noastre, acoperiri, retusuri, etc… abordam toate stilurile de tatuaj.

Galerie foto