Salon Tatuaje Deva

Salon Tatuaje Deva

Salon Tatuaje Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Deva: Salon Tatuaje Deva.

 

DARK TATTOO

Salon tatuaje Deva

 

Despre Noi

Salonul de tatuaje Dark Tattoo by Raul din Deva va o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color si alb negru, portrete, tatuaje 3D, tatuaje cosmetice, tatuaje cover-up, acoperire cicatrici, realist (realistic tattoo), maori, tatuaje tribale, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), fun tattoos, tatuaje permanente si semipermanente, tatuaje abstract, tatuaje fantasy etc.

salon tatuaje deva

Avem o gama variata de modele din toate categoriile si bijuterii pentru toate zonele corpului. Puteti veni cu incredere si fara retineri, deoarece se lucreaza in conditii igienice si sterile ireprosabile cu aparatura profesionala si cu respect fata de clienti. Executam tatuaje , cosmetice, permanente, negru sau color de orice marime unicate, dupa modelul clientului sau dupa modele din cataloagele noastre, acoperiri, retusuri, etc… abordam toate stilurile de tatuaj.

tatuaje mari colorate deva

Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special. Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Tatuaje mici, necomplicate, pot dura in general pana la o ora, altele mai complexe pot dura mai multe ore sau chiar mai multe sedinte.

laser scos tatuaje devaSalonul nostru detine si laser pentru eliminarea tatuajelor si tratarea leziunilor pigmentare. Cu ajutorul laserului procedura de indepartare a tatuajelor este una cu un disconfort minim pentru pacient, fara efecte secundare si cu o eficienta crescuta. Eficienta depinde de varsta, localizarea, adancimea, tipul si compozitia de pigmenti ale tatuajului.