Salon Tatuaje Gheorgheni

Salon Tatuaje Gheorgheni

Salon Tatuaje Gheorgheni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Gheorgheni: Salon Tatuaje Gheorgheni.

Salonul de tatuaje din Gheorgheni va ofera tatuaje profesionale la cele mai mici preturi, intr-un ambient placut si steril cu aparatura profesionala. Folosim aparatura de ultima generatie, tusuri organice testate dermatologic, non toxice si non alergice pentru organism, manusi de unica folosinta, ace sterile de unica folosinta si sigilate individual care se desfac in fata clientului.

Tatuajele realizate pe maini si picior vor disparea cel mai repede. Pielea se regenereaza mult mai rapid in aceste zone deoarece sunt expuse cel mai mult, asa ca tusul nu va ramane foarte mult . Gandeste-te bine la acest aspect inainte iti faci un tatuaj pe maini.

Servicii

Salonul de tatuaje din Gheorgheni executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje, tatuaje modele chinezesti, modele tatuaj, acoperire cicatrici, tatuaje color (color tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene, portrete, piercing, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), etc.

Galerie foto