Salon Tatuaje Gherla

Salon Tatuaje Dej - 4ever INK Studio

Salon Tatuaje Gherla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Gherla: Salon Tatuaje Dej - 4ever INK Studio.

4ever INK Studio

Salon de tatuaje

 0725.356.315

Despre Noi

Salonul de tatuaje 4ever Ink Studio din Dej va o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color si alb negru, portrete, tatuaje 3D, tatuaje cover-up, acoperire cicatrici, realist (realistic tattoo), maori, tatuaje tribale, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), fun tattoos, tatuaje permanente, tatuaje abstract, tatuaje fantasy etc.

tatuaje cluj napoca

Avem o gama variata de modele din toate categoriile si bijuterii pentru toate zonele corpului. Puteti veni cu incredere si fara retineri, deoarece se lucreaza in conditii igienice si sterile ireprosabile cu aparatura profesionala si cu respect fata de clienti. Executam tatuaje permanente, colorate sau alb-negru de orice marime unicate, dupa modelul clientului sau dupa modele din cataloagele noastre, acoperiri, retusuri, etc… abordam toate stilurile de tatuaj.

salon tatuaje dej

Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special. Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Tatuaje mici, necomplicate, pot dura in general pana la o ora, altele mai complexe pot dura mai multe ore sau chiar mai multe sedinte.