Salon Tatuaje Giurgiu

Salon Tatuaje Giurgiu

Salon Tatuaje Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Giurgiu: Salon Tatuaje Giurgiu.

salon tatuaje giurgiuLa salonul nostru artistii lucreaza numai cu ace sterile de unica folosinta, tusuri vegetale de cea mai buna calitate si aparatura de tatuaj profesionala de ultima generatie. Va oferim si sfaturi in legatura cu tatuajele pe deget si tatuaje semipermanente, scoaterea tatuajelor, ingrijirea tatuajelor si procesul de vindecare a tatuajelor, acoperirea tatuajelor (cover up), sterilizare, si nu in ultimul rand despre riscul de infectie a tatuajelor si piercing-urilor.

Tatuajele realizate pe maini si picior vor disparea cel mai repede. Pielea se regenereaza mult mai rapid in aceste zone deoarece sunt expuse cel mai mult, asa ca tusul nu va ramane foarte mult . Gandeste-te bine la acest aspect inainte iti faci un tatuaj pe maini.

Salonul de tatuaje din Giurgiu executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color (color tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene, portrete, tatuaje 3d, maori, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje,modele tatuaj, acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), etc.

Galerie foto