Salon Tatuaje Iasi

Castor INK - Salon Tatuaje Iasi

Salon Tatuaje Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Iasi: Castor INK - Salon Tatuaje Iasi.

CASTOR INK
Salon tatuaje Iasi
0748.375.810

Despre Noi

Salonul de tatuaje CASTOR INK, isi propune sa promoveze in Iasi (respectiv la nivel national), arta tatuajelor la un nivel de calitate, care sa se ridice la cele mai inalte standarde internationale. La salonul nostru artistii lucreaza numai cu aparatura de tatuaj profesionala, iar intrumentarul folosit este ambalat, sigilat si sterilizat (de catre firme de specialitate) si cu termen de valabilitate la zi; instrumentarul se va deschide si desigila doar in prezenta fiecarui client in parte.

salon tatuaje iasi

          

La CASTOR INK executam o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje,modele tatuaj, ingrijirea tatuajelor si procesul de vindecare a tatuajelor, acoperirea tatuajelor (cover up), acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje color (color tattoo), portrete, tatuaje 3d, maori, tatuaje tribal, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene etc.

salon tatuaje iasi

Calitatea artistica oferita de artistii salonului (salonul va dispunde de artisti rezidenti dar si de artisti invitati din tara sau strainatate) se imbina cu cea calitativa a produselor si materialelor folosite pentru realizarea tatuajelor dar si pentru dezinfectarea instrumentarului de munca si a suprafetelor in care se desfasoara activitatea propriu zisa.

salon tatuaje iasi

Siguranta, confortul si satisfactia clientilor nostri sunt principalele preocupari de aceea, cele 2 sali de tatuat din cadrul salonului sunt echipate cu cele mai moderne echipamente iar accesul in incinta acestor doua sali de lucru va fi strict rezervata, doar pentru artist si client, nu inainte ca acestia sa incalte botoseii de unica folosinta (peste incaltamintea purtata) si a imbraca un halat (tot de unica folosinta), peste hainele cu care clientul vine imbracat; ambele produse sunt oferite de catre salonul nostru.

salon tatuaje iasi