Salon Tatuaje Iasi

Q-Bo Ink Tattoo Parlor

Salon Tatuaje Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Iasi: Q-Bo Ink Tattoo Parlor.

Tattoo Salon Q-BO Ink
Salon tatuaje Iasi
0753.766.112 

Program:
Marti – Vineri: 10.00 – 18.00
Sambata: 12.00 – 18.00
Duminica, Luni si Sarbatori Legale – INCHIS

Despre Noi

Q-Bo Ink Tattoo Parlor - cel mai vechi salon profesional de tatuaje si piercinguri din Iasi, va invita sa pasiti intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, dar in care sa va simtiti in siguranta. Artistii nostri au intotdeauna grija ca tu sa pleci cu incantat de noul tau tatuaj. Avem sute de modele din care puteti alege sau, daca doriti un model personalizat, va putem transforma ideile intr-o opera de arta. Salonul este autorizat de SANEPID si de MINISTERUL SANATATII.

tatuaje iasi.jpg

Tattoo Salon Q-BO Ink inseamna arta, culori si detalii!

  • Va rugam sa aveti in vedere ca doar persoana care se tatueaza va avea acces in zona de tatuare, daca veniti cu un prieten, pentru suport moral, va trebui sa astepte la receptie.
  • Va rugam sa intelegeti ca acceptam doar plata in numerar 
  • Va rugam sa intelegeti ca nu facem programari fara avans (In cazul in care sunteti din alt oras, sau locuiti in alta tara, dupa depunerea avansului intr-un cont – comunicat de noi – putem face programarea telefonic sau pe internet) 
  • In cazul in care doriti sa amanati programarea sau sa o anulati, trebuie sa ne anuntati cu cel putin 48 de ore inainte, in caz contrar, avansul NU va mai fi returnat

salon tatuaje iasi.jpg


Daca aveti de gand sa va programati pentru un tatuaj personalizat, va rugam sa cititi urmatoarele:

* Datorita numarului mare de programari nu avem mult timp pentru consultatii. Cel mai usor puteti lua legatura cu un anumit artist trimitand un email pe adresa qbo.ink2013@gmail.com , iar ei se vor uita peste ideile dvs si va vor spune ce parere au. Daca doriti sa vorbiti personal cu cineva, va rugam sa veniti pe la salon si sa discutati cu persoanele de la Receptie, care va vor raspunde tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea.

* Daca va programati pentru un tatuaj mare, de exemplu partea de sus a bratului, va rugam sa intelegeti ca nu avem voie sa tatuam, din punct de vedere legal, mai mult de 4 ore aceeasi persoana si de aceea trebuie sa facem 2 sau 3 multe sedinte, depinde cat este de complex este modelul. Pentru un sleeve intreg, sunt necesare undeva intre 5 si 10 sedinte (in functie de complexitate), cu o pauza minima de 2 saptamani intre ele.

* Sistemul nostru de programari functioneaza in asa fel incat trebuie sa aduceti (sa depuneti) avansul, 100 de lei, in momentul in care va facem programarea. Cand veniti la prima sesiune, trebuie sa aveti la dvs. banii in numerar pentru aceasta sedinta (4 ore alb negru/color, dupa caz), iar avansul va ramane pentru urmatoarea sesiune si tot asa pentru urmatoarele sesiuni. La ultima sesiune se va scadea avansul lasat. Daca in orice moment ratati o programare sau o anulati, dar nu in timp util (minim 48 de ore inainte), sa luati in considerare ca veti pierde avansul si toate sesiunile urmatoare vor fi anulate, mai putin in cazul in care aduceti un nou avans.

* Noi stim ce merge ca tatuaj si ce va arata bine. Pe noi ne intereseaza sa fiti multumiti asa ca va rugam sa ne respectati si sa ne ascultati sfaturile. Tatuajele bune se fac in timp, daca doriti ceva rapid si ieftin va rugam sa incercati in alte parti si ne vom vedea in cateva luni pentru un cover up!!!