Salon Tatuaje Iasi

Xperience Tattoo

Salon Tatuaje Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Iasi: Xperience Tattoo.

Esti din Iasi sau doar in trecere si vrei un tatuaj? Apeleaza cu incredere la unul din numerele de mai jos sau viziteaza salonul XPERIENCE TATTOO IASI !

Xperience Tattoo Iasi – este salonul profesional de tatuaje unde ideile tale se pot transforma in arta pe pielea ta. La Xperience Tattoo Iasi fie ca vrei sa arati lumii ceea ce te reprezinta, vrei sa imortalizezi un moment din viata ta, vrei sa demonstrezi loialitate persoanei iubite sau alegi ceva simbolic, numai pentru tine, noi te ajutam sa te exprimi folosind aparatura performanta, tusuri organice testate dermatologic si ace sterile de unica folosinta. Daca ai curajul sa iesi din tipare, la XPERIENCE TATTOO, cel mai profesional salon de tatuaje din Iasi te vor intampina, intr-un mediu profesional si steril, tatuatori licentiati ce te pot sfatui si pot transforma o schita sau o idee in tatuajul ce te reprezinta in totalitate.

Statutul cultural al tatuajului a evoluat rapid de la zonele anti-sociale ale anilor 1940 devenind, în anii 2000, o marcă a tendinţelor modei. Mai întâi a fost adoptat de vedete rock precum The Rolling Stones, pentru ca mai apoi să fie acceptat de curentul cultural majoritar. Astăzi, astfel de desene pe piele pot fi văzute atât la vedetele rock, cât şi la sportivii de performanţă, manechine sau staruri de cinema. Printre acestea din urmă se numără şi Megan Fox, care are o sumedenie de tatuaje, primul dintre ele cu Marylin Monroe, idolul ei. "Este una dintre primele persoane pe care le-am văzut la televizor", a explicat Megan. Actriţa mai are un poem scris pe piept, un vers din "Regele Lear" tatuat pe umăr, dar şi numele lui Brian (Austin Green), cel care i-a devenit soţ. Cel mai nou tatuaj e un citat din Nietzsche: "Iar cei care dansau erau consideraţi nebuni de cei care nu puteau auzi muzica".

Galerie foto