Salon Tatuaje Targoviste

Fashionable Tattoos

Salon Tatuaje Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Targoviste: Fashionable Tattoos.


Fashionable Tattoos

Salon Tatuaje & Piercing Targoviste

0721.065-036

tatuaje targoviste

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Despre Noi

Salonul Fashionable Tattoos - Latze Ilie va o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate tatuaje color si alb negru, portrete, tatuaje 3D, tatuaje cosmetice, tatuaje cover-up, acoperire cicatrici, realist (realistic tattoo), maori, tatuaje tribale, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), fun tattoos, tatuaje abstract, tatuaje fantasy etc.

tatuaje targoviste

Cel mai important de stiut in alegerea salonului de tatuaj este ca tatuajele si artistii tatuatori nu sunt toti la fel. Imaginea pe care o aveti in minte a rezultatului finit, poate si se transforma intr-un cosmar de multe ori datorita neinspiratiei de a alege un salon de tatuaje bun, cu lucrari pe gustul dvs.

tatuaje colorate targoviste

Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Odata tatuajul efectuat pielea se spala cu apa si sapun si se acopera cu un emolient dezinfectant. Toleta zonei cosmetizate se face zilnic timp de 7-10 zile.

tatuaje color 3d targoviste.jpg

Va asteptam intr-o locatie noua, curata si moderna, cu o atmosfera relaxanta, deschisa oricui care isi doreste un tatuaj de neuitat.

Servicii

  • Tatuaje
  • Body piercing
  • Make-up

Preturi Tatuaje

  • 2 lei/cmp