Salon Tatuaje Mioveni

Oabi Tattoo

Salon Tatuaje Mioveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Mioveni: Oabi Tattoo.


Oabi Tattoo
Salon tatuaje Mioveni
0740.540.207

Despre Noi

tatuaje colorate mioveni

La Oabi Tattoo executam o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje,modele tatuaj, ingrijirea tatuajelor si procesul de vindecare a tatuajelor, acoperirea tatuajelor (cover up), acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje color (color tattoo), portrete, tatuaje tribal, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene etc.

salon tatuaje mioveni

La salonul nostru se lucreaza numai cu aparatura de tatuaj profesionala, iar intrumentarul folosit este ambalat, sigilat si sterilizat (de catre firme de specialitate) si cu termen de valabilitate la zi; instrumentarul se va deschide si desigila doar in prezenta fiecarui client in parte.

Calitatea artistica a tatuajelor se imbina cu cea calitativa a produselor si materialelor folosite pentru realizarea tatuajelor dar si pentru dezinfectarea instrumentarului de munca si a suprafetelor in care se desfasoara activitatea propriu zisa.

tatuaje brat mioveni

Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special. Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Odata tatuajul efectuat pielea se spala cu apa si sapun si se acopera cu un emolient dezinfectant. Toleta zonei cosmetizate se face zilnic timp de 7-10 zile.

tatuaje portret color albnegru mioveni

modele tatuaje mioveni