Salon Tatuaje Piatra Neamt

13 INK Tattoo

Salon Tatuaje Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Piatra Neamt: 13 INK Tattoo.

13Ink Tattoo - Alex Nechita
Salon de tatuaje si piercing Piatra Neamt
0748.218.645 / 0720.027.044

Despre Noi

Va anuntam oficial ca 13inktattoo si-a mutat sediul. In centrul orasului, salonul nostru de tatuaje poate fi gasit pe Strada Calistrat Hogas , Nr. 16. Va asteptam in noul sediu care este mai accesibil si usor de gasit. 

salon tatuaje piercing piatra neamt

salon tatuaje piatra neamt

"Salut, ma numesc Alex Nechita! Iubesc arta sub orice forma s-ar manifesta , iar din acest motiv am studiat mai multe forme prin care arta plastica ajunge la public. Imediat dupa absolvirea Liceului de Arte “Victor Brauner” din Piatra-Neamt, am ajuns pe schelele bisericilor, unde am petrecut sase ani pictand chipuri de Sfinti. O alta tehnica abordata si perfectionate de-a lungul timpului a fost aerografia.

Am fost intotdeauna atras de arta tatuajelor, dar probabil ca am avut nevoie de maturitatea artistica necesara pentru a ataca acest teren in care arta se imbina in cel mai franc mod posibil cu comunicarea. Sa fac arta pe piele, implica mult mai multe variabile decat orice alt domeniu artistic. A fost o provocare pe care mi-o asum cu mare placere.

Prima interactiune cu tatuajele, a avut loc in perioada liceului cu metode empirice, fara prea multe cunostinte, am “intepat” cateva zeci de persone dupa care am renuntat pentru ani buni.

Revenirea a fost fireasca, chiar daca mai tarzie, iar acum acest mod de exprimare artistica imi ocupa tot timpul , am invatat tot ce se poate invata despre igiena si partea tehnica de intretinere a unui salon de tatuaje. Am facut cursuri, iar acum aprofundez tehnica tatuajului in toate formele sale."

tatuaje piatra neamt

13Ink a aparut ca o necesitate, pentru ca in judetul Neamt nu a existat nici-o data un salon autorizat, care sa respecte normale de igiena impuse de lege.

Trebuie sa intelegem ca romanii se vor tatua indiferent de conditii. Alternativa pe care o ofera 13Ink Tattoo este una logica si fireasca, igiena, un tatuator cu un background de artist si modele unicat.

salon tatuaje piercing piatra neamt

Salonul de tatuaje si piercing 13ink Tattoo - Alex Nechita executa o gama larga de tatuaje alb-negru sau color indiferent de marime sau complexitate: tatuaje 3D, tatuaje portrete, tatuaje tribal, tatuaje japoneze, tatuaje litere, tatuaje florale, tatuaje sprancene, tatuaje mici, acoperirea tatuajelor (cover up), tatuaje cu animale, acoperire cicatrici, tatuaje cosmetice, tatuaje realiste etc. La salonul nostru se lucreaza numai cu aparatura de tatuaj profesionala, iar intrumentarul folosit este ambalat, sigilat si sterilizat (de catre firme de specialitate) si cu termen de valabilitate la zi; instrumentarul se va deschide si desigila doar in prezenta fiecarui client in parte.

salon tatuaje piatra neamt

Ar fi o tampenie sa te tatuezi intr-o bucatarie sau in alte spatii insalubre, la un tatuator care nu cunoaste cele mai mici notiuni de desen, cand ai la indemana un salon special amenajat, igienic, cu oameni scoliti si dedicati.

Un tatuaj nu este gata pana in momentul in care nu s-a vindecat.

Sa te tatuezi nu este o necesitate, nici o moda, e o declaratie personala despre tine si despre relatia pe care o ai cu corpul tau.

Un tatuaj bun este facut intotdeauna de un artist. Un tatuaj bun este facut in conditii de igiena maxima. Un tatuaj bun trebuie sa depaseasca asteptarile clientului.

Un tatuaj original face cat zece copiate.

         

Servicii

  Executam tatuaje color, alb negru, portrete si bineinteles piercing-uri. Detinem zeci de mii de modele din toate categoriile posibile (ex: tribale flori biomecanice etc.) si putem crea modele unice in functie de preferintele clientilor nostri. Lucram cu aparatura profesionala, acele si varfurile sunt de unica folosinta, tusuri vegetale.

Program
Luni-Sambata: 10:00 - 18:00