Salon Tatuaje Piatra Neamt

TESU TATTOO ARTIST - Salon de Tatuaje si Piercing

Salon Tatuaje Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Piatra Neamt: TESU TATTOO ARTIST - Salon de Tatuaje si Piercing.

TESU TATTOO ARTIST salon de tatuaje si piercing
0758.438.304
Facebook

Despre Noi

  Salonul de tatuaje TESU TATTOO executa o gama larga de tatuaje, modele precum black & grey si color indiferent de marime sau complexitate: tribale, maori, simboluri kanji, old school, new school, scrisuri, portrete, fantastice etc.

Salon Tatuaje si Piercing Piatra Neamt

  Este indicat sa vizitati salonul inainte de a va face un tatuaj pentru a va face o parere despre personal, portofoliu, igiena. Trebuie sa verificati ca absolut toata aparatura este sterila. Nu ezitati sa-l intrebati pe cel care va deseneaza tatuajul despre fiecare ustensila pe care o foloseste. De asemenea, artistul trebuie sa poarte manusi. Asigurati-va ca totul este in regula, iar daca el nu are rabdare sau se eschiveaza, mai bine cautati un alt salon.
  Avand in vedere ca il veti purta o viata intreaga, nu va zgarciti la bani. Un tatuaj executat cum trebuie de catre un artist respectat, costa. Trebuie sa luati in considerare ca un tatuaj ieftin, nu va arata niciodata ca unul de calitate!

               

               

Servicii oferite

  Executam tatuaje color, alb negru, portrete si bineinteles piercing-uri. Detinem zeci de mii de modele din toate categoriile posibile (ex: tribale flori biomecanice etc.) si putem crea modele unice in functie de preferintele clientilor nostri. Lucram cu aparatura profesionala, acele si varfurile sunt de unica folosinta, tusuri vegetale.

  Salonul de tatuaj Tesu Tattoo din Piatra Neamt ofera servicii de tattoo corporal si piercing in cele mai sterile si sigure conditii.

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00