Salon Tatuaje Satu Mare

Salon Tatuaje Satu Mare

Salon Tatuaje Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Satu Mare: Salon Tatuaje Satu Mare.

Rotten Art Tattoo & Piercing este un salon de tattoo bazat pe un management performant , as spune putin cosmopolit si care are un aer pur si simplu intelectual bazat pe respect fata de client si cu preturi moderate . Salon de tatuaje si piercing  Rotten Art promoveaza experienta, respectul, increderea si seriozitatea adaugand credibilitate in arta de tatuaje.

Se lucrează cu aparatură profesională de cea mai bună calitate, culorile sunt din pigmenţi de ultima generaţie, non-alergice şi non-toxice! Acele şi consumabilele sunt de unică folosinţă, sterile 100%. Avem o gamă variată de modele din toate categoriile şi bijuterii pentru toate zonele corpului. Puteţi veni cu încredere şi fără reţineri, deoarece se lucrează în condiţii igienice şi sterile ireproşabile cu aparatură profesională şi cu respect faţă de clienţi.

Executăm tatuaje , cosmetice, permanente, negru sau color de orice mărime unicate, după modelul clientului sau după modele din cataloagele noastre, acoperiri, retuşuri, etc… abordăm toate stilurile de tatuaj.

 

Galerie foto