Salon Tatuaje Slatina

Trandafir Tattoo Studio

Salon Tatuaje Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Slatina: Trandafir Tattoo Studio.

 

Trandafir Tattoo Studio

Salon tatuaje Slatina

 0765.326.234 

Despre Noi

Trandafir Tattoo Studio va o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color si alb negru, portrete, tatuaje 3D, tatuaje cosmetice, tatuaje cover-up, acoperire cicatrici, realist (realistic tattoo), maori, tatuaje tribale, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), fun tattoos, tatuaje permanente si semipermanente, tatuaje abstract, tatuaje fantasy etc.

salon tatuaje slatina

Avem o gama variata de modele din toate categoriile si bijuterii pentru toate zonele corpului. Puteti veni cu incredere si fara retineri, deoarece se lucreaza in conditii igienice si sterile ireprosabile cu aparatura profesionala si cu respect fata de clienti. Executam tatuaje, cosmetice, permanente, negru sau color de orice marime unicate, dupa modelul clientului sau dupa modele din cataloagele noastre, acoperiri, retusuri, etc… abordam toate stilurile de tatuaj.

tatuaje permanente colorate slatina

Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special. Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Tatuaje mici, necomplicate, pot dura in general pana la o ora, altele mai complexe pot dura mai multe ore sau chiar mai multe sedinte.