Salon Tatuaje Slobozia

Salon Tatuaje Slobozia

Salon Tatuaje Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Slobozia: Salon Tatuaje Slobozia.

salon tatuaje sloboziaSalonul de tatuaje din Slobozia executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje, tatuaje modele chinezesti, modele tatuaj, acoperire cicatrici, tatuaje color (color tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene, portrete, piercing, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), etc.

Folosim aparatura de ultima generatie, tusuri organice testate dermatologic, non toxice si non alergice pentru organism, manusi de unica folosinta, ace sterile de unica folosinta si sigilate individual care se desfac in fata clientului.

Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special. Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile. Tatuaje mici, necomplicate, pot dura in general pana la o ora, altele mai complexe pot dura mai multe ore sau chiar mai multe sedinte.

Galerie foto