Salon Tatuaje Vaslui

Salon Tatuaje Vaslui

Salon Tatuaje Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Vaslui: Salon Tatuaje Vaslui.

salon tatuaje vasluiCu o experienta indelungata in arta tatuajelor salonul de tatuaje din Vaslui executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color (color tattoo), portrete, tatuaje 3d, maori, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje,modele tatuaj, ingrijirea tatuajelor si procesul de vindecare a tatuajelor, acoperirea tatuajelor (cover up), acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene etc.

La salonul nostru artistii lucreaza numai cu ace sterile de unica folosinta, tusuri vegetale de cea mai buna calitate si aparatura de tatuaj profesionala de ultima generatie. Va oferim si sfaturi in legatura cu tatuajele pe deget si tatuaje semipermanente, scoaterea tatuajelor, sterilizare, si nu in ultimul rand despre riscul de infectie a tatuajelor si piercing-urilor.

Galerie foto