Salon Tatuaje Voluntari

Salon Tatuaje Voluntari

Salon Tatuaje Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Voluntari: Salon Tatuaje Voluntari.

Salonul de tatuaje din Voluntari va ofera tatuaje profesionale la cele mai mici preturi, intr-un ambient placut si steril cu aparatura profesionala. Folosim aparatura de ultima generatie, tusuri organice testate dermatologic, non toxice si non alergice pentru organism, manusi de unica folosinta, ace sterile de unica folosinta si sigilate individual care se desfac in fata clientului.

Tatuaje mici, necomplicate, pot dura in general pana la o ora, altele mai complexe pot dura mai multe ore sau chiar mai multe sedinte. Tatuajele temporare se aplica prin presarea pe piele, cu un tampon de bumbac, a unui abtienbild modelat special. Tatuajele permanente sunt efectuate de specialistii in tatuaje, folosind aparate de tatuat moderne si ace sterile.

Va oferim si sfaturi in legatura cu tatuajele pe deget si tatuaje semipermanente, scoaterea tatuajelor, ingrijirea tatuajelor si procesul de vindecare a tatuajelor, acoperirea tatuajelor (cover up), sterilizare, si nu in ultimul rand despre riscul de infectie a tatuajelor si piercing-urilor.

Servicii

Salonul de tatuaje din Voluntari executa o gama larga de tatuaje indiferent de marime sau complexitate: tatuaje color (color tattoo), tatuaje black and grey, tatuaje japoneze, lettering tattoo (tatuaje scris), tatuaje sprancene, portrete, tatuaje 3d, maori, tatuaje tribal, tatuaje la moda, tatuaje 3D, tehnica de executie tatuaje, tatuaje modele chinezesti, modele tatuaj, acoperire cicatrici, tatuaje cu alb, realist (realistic tattoo), etc.

Galerie foto