Salon Tatuaje Bacau

Salon Tatuaje Bacau

Salon Tatuaje Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Bacau: Salon Tatuaje Bacau.

salon tatuaje bacauSalonul de tatuaje din Bacau va ofera tatuaje profesionale la cele mai mici preturi, intr-un ambient placut si steril cu aparatura profesionala. Folosim aparatura de ultima generatie, tusuri organice testate dermatologic, non toxice si non alergice pentru organism, manusi de unica folosinta, ace sterile de unica folosinta si sigilate individual care se desfac in fata clientului.

  Te asteptam la salonul de tatuaje din Bacau cu cele mai moderne echipamente pentru ca ideile si experientele tale sa devina parte a corpului tau. Vei obtine tatajul dorit la cele mai accesibile preturi.

Servicii

 Executam tatuaje color, alb negru, portrete si bineinteles piercing-uri. Detinem zeci de mii de modele din toate categoriile posibile (ex: tribale flori biomecanice etc.) si putem crea modele unice in functie de preferintele clientilor nostri. Lucram cu aparatura profesionala, acele si varfurile sunt de unica folosinta, tusuri vegetale.

  Salonul de tatuaje din Bacau ofera servicii de tattoo corporal si piercing in cele mai sterile si sigure conditii.

Galerie foto