Salon Tatuaje Bacau

Millye's Tattoo & Piercing

Salon Tatuaje Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon Tatuaje Bacau: Millye's Tattoo & Piercing.

Millye's Tattoo & Piercing
0749.187.302
Facebook

salon tatuaje bacau  Millye's Tattoo va ofera tatuaje profesionale la cele mai mici preturi, intr-un ambient placut si steril cu aparatura profesionala.

  Millye's Tattoo & Piercing  foloseste aparatura de ultima generatie, tusuri organice testate dermatologic, non toxice si non alergice pentru organism, manusi de unica folosinta, ace sterile de unica folosinta si sigilate individual care se desfac in fata clientului.

  Te asteptam la salonul de tatuaje din Bacau cu cele mai moderne echipamente pentru ca ideile si experientele tale sa devina parte a corpului tau. Vei obtine tatajul dorit la cele mai accesibile preturi.

 Am ales sa-mi exprim pasiunea pentru arta prin tatuaje, pentru ca in primul rand ma reprezinta cel mai bine, in al doilea rand dintre toate artele vizuale, tatuajele inca mai nasc discutii controversate , iar eu imi doresc sa demonstrez prin munca mea , alaturi de multi alti artsti bineinteles, ca in ciuda multor sfaturi potrivnice , cei care care vor sa-si “picteze” piele definitiv , sunt persoane deosebite , curajoase si puternice, iar pe langa scopul principal al body art ului si anume cel estetic , acesta reprezinta idei , sentimente trairi, etc , ceea ce ne face sa ne aducem aminte de Jack London care candva in anul 1883 spunea “Arata-mi un om tatuat si iti voi prezenta un om cu un trecut interesant “. Sustin in mod deosebit pe acei care isi aleg modele care ii reprezinta sau le reprezinta personalitatatea, la fel si cei care isi aleg tatuaje originale si unicate.

Din pasiune pentru tatuaje, de-a lungul anilor am incercat cat mai mult cu putinta sa ma perfectionez in acest domeniu atat din punct de vedere sanitar ,igienic cat si estetic. Am absolvit cursurile de initiere in tatuaje , in cadrul Uniunii tatuatorilor din Romania , devenind tot odata si membru. De asemenea am urmat si absolvit cursuri de igiena si prim ajutor.

- Millye Attila Csaba

Servicii

 Executam tatuaje color, alb negru, portrete si bineinteles piercing-uri. Detinem zeci de mii de modele din toate categoriile posibile (ex: tribale flori biomecanice etc.) si putem crea modele unice in functie de preferintele clientilor nostri. Lucram cu aparatura profesionala, acele si varfurile sunt de unica folosinta, tusuri vegetale.

  Salonul de tatuaj Millye's Tattoo din Bacau ofera servicii de tattoo corporal si piercing in cele mai sterile si sigure conditii.

salon tatuaje bacau

Program
Luni-Vineri: 11:00 - 19:00
Sambata: 11:00 - 14:00